PFL SOMBOR: Brestovčani preuzeli prvu poziciju na tabeli

332

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - U sredu je odigrano vanredno 22. kolo Područne fudbalske lige Sombor u okviru koga je došlo do promene na vrhu tabele.

S obzirom da je tim Mladosti iz Bačkog Petrovca ponovo izgubio, ovom prilikom od Starog Grada sa 1:0, a pošto je BSK sasvim očekivano pobedio ekipu ŽAK-a sa 1:0, došlo je do promene na vrhu tabele. Sada i Mladost i BSK imaju isti broj bodova (49), s tim što ekipa BSK-a ima nešto bolju gol razliku, pa se sada Brestovčani nalaze na vrhu tabele, tj. na prvoj poziciji.

U ostalim susretima Hajduk Junior savladao je OFK Šikaru sa 5:1, Polet je savladao Mladost iz Kruščića sa 2:1, Terekveš je na domaćem terenu pobedio Lipar sa 4:0, Hercegovac je igrao protiv Rusina 4:1, Budućnost je izgubila od Krila Krajine sa 1:2, dok je Borac iz Bačkog Gračaca pobedio Slaviju sa 2:1.

Kao što je već i rečeno, BSK je preuzeo prvu poziciju na tabeli od ekipe Mladosti iz Bačkog Petrovca. Na ostalim pozicijama, tj. delovima tabele nije došlo do nekih značajnijih promena.

Sledeće kolo igra se već za vidend. BSK će igrati protiv sve bolje ekipe Hajduk Juniora, Žak će igrati protiv Borca iz Bačkog Gračaca, Slavije protiv Budućnosti, Krila Krajine protiv Hercegovca, Rusin protiv Starog Grada, Mladost iz Bačkog Petrovca protiv Terekveša, Lipar protiv Poleta iz Sivca, a Mladost iz Kruščića protiv OFK Šikare.