Aktivisti SPS-a napadnuti na izborima u Vrbasu

1831

VRBAS - Prema pisanju B92 i N1, dvojica aktivista Socijalističke partije Srbije (SPS) fizički su napadnuti ispred jednog biračkog mesta u Vrbasu.

Napad na Martina Samardžića i Dada Milovića se dogodio ispred Biračkog mesta 4 u Starom Vrbasu oko 13 časova, potvrđeno je za Betu u tamošnjem SPS-u.

Kako je rečeno, aktivistima SPS je na izlazu s parkinga ispred biračkog mesta put preprečilo desetak automobila različitih registracija mesta iz Vojvodine.

Rečeno im je da izađu iz automobila, nakon čega su pretučeni.

Prišao mi je čovek iz jednog automobila i rekao da izađem, pitao me za koga radim. Rekao sam da sam na terenu kao omladinac SPS i da sam došao po svog stranačkog kolegu koji je u biračkom odboru. Čovek mi je rekao da mi ne pada na pamet da dalje išta radim po terenu i 
udario me po licu. Martin Samardžić je izleteo iz auta da me odbrani, ali ga je ovaj bukvalno pesnicom bacio na zemlju„, rekao je Milović za Betu.

Intervenisala je policija, a po rečima članice izbornog štaba SPS u Vrbasu Marjane Maraš, Samadžić je odvezen u hitnu pomoć kako bi mu bila pružena lekarska pomoć.

Izvor: B92 / N1

PRATITE IZBORE UŽIVO – KLIKNITE OVDE.