Slatki dani u srcu Bačke: Zvonko Bogdan i DŽENAN LONČAREVIĆ u CRVENKI

2335

CRVENKA - Turistička organizacija opštine Kula, MZ Crvenka, Fabrika šećera „Crvenka“ i Fabrika biskvita Jaffa, pozivaju sve građane da svojim prisustvom uveličaju manifestaciju "Slatki dani u srcu Bačke", koja će se održati u Crvenki, 13. maja 2017. godine.

Malo je stvari koje su brend i po kojima se mesta prepoznaju, međutim Crvenka ima slatku industriju a Turistička organizacija opštine Kula, Mesna zajednica Crvenka, Fabrika šećera „Crvenka“ i Fabrika biskvita Jaffa imaju ekskluzivno pravo da Vas pozovu da zajedno sa nama 13. maja 2017.godine u Crvenki uzmete učešće u manifestaciji „Slatki dani u srcu Bačke“.

Manifestacija je utemeljena na specifičnostima mesta Crvenke kao lokalne zajednice u srcu Bačke uzimajući u obzir različitosti i ekskluzivnost u odnosu na druge prostore. Promocija lokalnih resursa i potencijala biće prikazana kroz folklor, stare običaje, pesmu i igru, i kao prilika da se posetioci druže, uživaju i zabavljaju.

Manifestacija promoviše život brojnih generacija, kao i lokalne autentičnosti kroz sport, kulturu, gastronomiju i etno sadržaje po kojima je Crvenka takođe prepoznatljiva.

Program manifestacije izgleda ovako:

10:00 – Svečana akademija
11:00 – 14:00 – Program posvećen najmlađima
14:00 – 15:00 – Od dece deci (Program osnovne i srednje škole)
15:00 – 18:00 – Kulturno-zabavni program „Velika porodica“
19:00 – Koncert Zvonka Bogdana
21:00 – Koncert Dženana Lončarevića