(FOTO) SuPer komšija stigao u Kucuru i Lazarevo

552

KUCURA - Od prošle nedelje, PerSu porodica je bogatija za dva nova člana. Presecanjem crvene trake u četvrtak 27.04. i u subotu 29.04. u 09h. svečano su otvorena dva nova PerSu marketa u Kucuri i Lazarevu.

Od sada, meštani Kucure PerSu market mogu pronaći na adresi Trg oslobođenja 1, a u Lazarevu na adresi Ive Lole Ribara 50.

Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. U prepoznatljivom ambijentu svojstvenom PerSu marketima, smešten je pažljivo odabran asortiman najkvalitetnijih domaćih i svetskih brendova, skrojen po principu od svega po malo.

Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

U prijatnoj atmosferi, potrošači ne samo da su mogli da obave svoje kupovine već su za njih PerSu marketi pripremili mnogobrojna iznenađenja. Tako su prva tri potrošača na poklon dobila PerSu paket, dok je prvih dvadeset potrošača nagrađeno poklon paketima brendova Belkino i Delikato. I tu nije kraj poklonima, na dan otvaranja svaka 50. kupovina je bila za 1 dinar, svaki potrošač je uz fiskalni račun dobio simboličan poklon, dok je 300. potrošač u Lazarevu dobio specijalan poklon – Samsung LED televizor.

Tokom celog dana trajale su promocije i degustacije, gde su posetioci novootvorenih PerSu marketa mogli da se posluže kafom i ratlukom, ili pak da probaju sveže pečen roštilji i točeno pivo.

Ukoliko živite u Kucuri ili Lazarevu, ili ćete uskoro biti u poseti ovim divnim vojvođanskim mestima, pozivamo Vas da posetite PerSu markete i osetite iskustvo prijatne kupovine.