Na čelu PFL SOMBOR timovi BSK i Mladost (BP) i dalje dele prvu poziciju

250

BAČKI BRESTOVAC / RUSKI KRSTUR / SOMBOR / KULA / KRUŠČIĆ / LIPAR / SIVAC / BAČKI GRAČAC - Za vikend je odigrano 25. kolo Područne fudbalske lige Sombor. Obeležilo ga je veliki broj golova. Poredak na vrhu tabele i dalje ostaje nepromenjen.

Timovi BSK-a i Mladosti iz Bačkog Petrovca su i dalje ubedljivi. Tako je BSK savladao Budućnost sa 5:0, dok je Mladost pobedila OFK Šikaru sa 2:1.

Ekipa Krila Krajine pobedila je Terekveš sa 2:0, dok je Hajduk Junior na gostovanju u Bačkom Gračacu igrao nerešeno 4:4. U ostalim susretima ŽAK je pobedio Hercegovac 4:2, Slavija je izgubila od Starog Grada sa 0:2, Rusin je pobedio Polet sa 3:0, a Lipar je pobedio Mladost iz Kruščića sa 2:1.

Kao što smo već rekli, na tabeli i dalje bez većih promena. BSK i Mladost dele prvu poziciju, dok ekipa Krila Krajine za njima zaostaje za 9 bodova. Na začelju takođe nije bilo nikakvih promena.

U narednom kolu koje će se odigrati 13. i 14. maja sastaju se Hajduk Junior i Lipar, Mladost (K) i Mladost (BP), OFK Šikara i Rusin, Polet (S) i Krila Krajine, Terekveš i Slavija, Stari Grad i ŽAK, Hercegovac i BSK, Budućnost i Borac (BG).