Nikola Joksović iz Constrictor Fight Teama postao MMA PRVAK SRBIJE

440

KULA - U subotu, 20. maja 2017. godine, u Beogradu u sportskoj hali "Šumice" održano je četvrto po redu MMA Prvenstvo Srbije u organizaciji MMA Saveza Srbije, a na kojem su učestvovali takmičari Constrictor Fight Tima Nikola Joksović i Nikola Lovrić.

Nikola Lovrić je u svom prvom MMA meču u karijeri zablistao i savladao protivnika u tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Nikola Joksović je u poprilično teškom polufinalnom meču koji se vodio kako u stojećem stavu tako i u parteru, pobedio sudijskom odlukom.

Finalni meč se većinom vremena odvijao u stojećem i kako je posle druge runde rezultat bio nerešen, Nikola je radio i treću rundu u kojoj je pokazao vrhunsku tehniku u stojećem stavu i ubedljivio izdominirao svog protivnika, tako da sudije nisu imale dilemu i dodelile mu pobedu.

Nikola Joksović je odbranio prošlogodišnju titulu i po drugi put postao Prvak Srbije u kategoriji do 84 kg.

Vladimir Prodanović je na ovom takmičenju uzeo ulogu trenera i kornermena i odlično pripremio takmičare pred svaki, a prilikom mečeva uz pomoć glavnog trener kluba Dejana Tešića, u svakom momentu davao odlične savete takmičarima.

Pored takmičara Constrictor Fight Team su predstavljale i sudije Dražen Seničak i Dejan Tešić kao predsednik sudijske komisije MMA saveza Srbije bio glavni sudija ovog takmičenja.