Za ovim automobilom će se SVI OKRETATI, a dolazi iz Nissan porodice

289

Auto kuća "Stojanov Auto" DOO iz Novog Sada, kao ovlašćeni prodavac i serviser Nissan vozila, predstavlja vam Nissan "Juke" - automobil za kojim će se svako okrenuti. 

Znamo da nije lako, ali probajte se usuditi da budete samo svoji! Zamislite kako bi to bilo uzbudljivo kada biste znali da se niko na čitavom drumu ne vozi kao vi.

U Auto kući „Stojanov Auto“, uz pomoć širokog dijapazona kreativnih paketa za personalizovanje spoljašnjosti i unutrašnjosti automobila, svoj Nissam „Juke“ prilagodite sebi, i to sve po promotivnim cenama.

Pomalo smelo. Pomalo uzbudljivo. Sasvim nalik na vas.

Nissan „Juke“ vam nudi opcije sa benzinskim motorom 1.2 I 1.6 , kao i sa dizelem motorom 1.5.

Uz odlične karakteristike motora, nesvakidašnji dizajn i udobnost kakvu pružaju samo Nissan automobili, Nissan „Juke“ vam je dostupan sa više različitih paketa opreme: Visia, Acenta, N-tec i Tekna.

Nissan Juke N-Tec može biti vaš po ceni već od 15.990€!

Posetite prodajni centar „Stojanov Auto“ koji se nalazi na adresi Zrenjaninski put 12, Novi Sad prema međunarodnom auto-putu E75 ili ih pozovite na telefone: 021/2100-488 i 064/6432-550.

Ukoliko vas zanima malo drugačiji automobil iz Nissan porodice, obavezno KLIKNITE OVDE i pogledajte kako izgleda Nissan X-Trail!