Kuljanka upoznala DŽULIJU ROBERTS i evo šta joj je odmah zapalo za oko

863

KULA - U moru poruka koje svakodnevno pristižu u inboks naše Facebook stranice, stigla je i jedna nesvakidašnja, u kojoj za razliku od ostalih, jedna naša čitateljka želi da podeli svoje iskustvo iz Beograda.

Ukoliko ovih dana niste bili odsečeni od sveta u nekoj pećini ili na pustom ostrvu, nije mogla da vam promakne informacija da se u poseti našoj zemlji trenutno nalazi glumica Džulija Roberts. Mnogi su prijavljivali da su je videli kako sa svojom porodicom slobodno šeta po gradu, a tu sreću imala je i jedna naša sugrađanka.

Kuljanka Aleksandra, koja nije želela da joj otkrivamo prezime, podelila je sa nama njeno iskustvo sa popularnom glumicom i njenom porodicom. Aleksandra kaže da već skoro godinu i po dana radi u jednom elitnom prestoničkom restoranu i da je dosta puta imala priliku da ugosti sam krem srpske političke, kulturne i estradne scene. Iako su u restoran dolazile i strane zvezde koje posete Beograd, Aleksandra kaže da je prvi put imala priliku da sretne nekog od njih.

Kad sam je ugledala, izgledala mi je nešto poznato i onda mi kliknulo u glavi: Pa to je Džulija Roberts!„, piše nam Aleksandra. Ona kaže da je Džulija Roberts izgledala sasvim normalno, bez šminke, sa naočarima za vid, a odao ju je onaj njen specifični osmeh. Svi su bili pristojno i skromno obučeni, čak su izgledali „običnije“ od nekih Beograđana koje sretnete na ulici, posebno ona, koja je, za razliku od mnogih Beograđanki, bila bez šminke i u ravnoj obući.Bukvalno, da ih sretnete na ulici i da ne obratite malo više pažnju, pomislili biste da je u pitanju jedna obična porodica srednje klase.“ – dodaje Aleksandra.

Ono što me je posebno iznenadilo je koliko su oni normalni! Ljudi, ne možete da verujete koliko su normalni! Verujte, toliko bogatih i poznatih naših ljudi sam imala prilike da služim ovde u restoranu i mnogi od njih su neke umišljene veličine i onda ti dođe jedna holivudska zvezda i ponaša se kao normalna osoba, prosto ne možeš da poveruješ„, oduševljena je Aleksandra i dodaje: „Čini se da parking našeg restorana bude skuplji od samog Beograda i onda ti se pojave oni, koji sve njih mogu da kupe i bude ljudsko biće i tebe tretira s poštovanjem, kao ljudsko biće.“ Ona za decu holivudske glumice takođe ima reči hvale i kaže kako su lepo vaspitani i ne bahate se za razliku od dece nekih političara koji su dolazili u restoran sa roditeljima.

Aleksandra kaže da joj je jako žao što nije mogla da se fotografiše sa poznatom glumicom, zbog, kako kaže, politike restorana. Osoblju je zabranjeno da na taj način „maltretiraju“ goste, baš zbog toga što im dolazi toliko poznatih ličnosti. Ipak, kaže da će dugo pamtiti ovo nesvakidašnje iskustvo i to kako se glumica prema njoj odnosila s poštovanjem.