(REZULTATI ANKETE) GRAĐANI SE IZJASNILI, evo šta treba uraditi sa zgradom Doma zdravlja koja se urušava

1522

KULA - Anketa koju smo pokrenuli u sredu, 27. septembra, jutros u 9 časova je zatvorena za glasanje. Rezultati ankete su i više nego iznenađujući!

U anketi je bilo ponuđeno šest rešenja za zgradu Doma zdravlja na bregu u Kuli, koja se urušava i čiji najveći deo nije u upotrebi.

Posetioci sajta su mogli da glasaju za predloge kao što su: „Renovirati i prodati“, „Porušiti i materijal iskoristiti za izgradnju smeštaja za migrante“, „Ostaviti dok se sama ne sruši“, itd. Možemo slobodno reći da su naši čitaoci okrenuti ka biznisu, što su i pokazali rezultati ankete.

Ubedljivo najviše glasova je dobio predlog „Prodati privatniku u trenutom stanju“. Malo je privatnika u Srbiji koji bi mogli da kupe takav objekat, ali bez obzira na to, možda je ovo i najbolje rešenje. Na drugom mestu po glasovima, sa ukupno 27%, nalazi se predlog „Pokloniti Građevinskom fakultetu kao ogledni objekat“. Iako građani Kule ne bi imali ništa od ovoga, verujemo da bi studenti imali šta da vide i nauče o konstrukcijama.

Najmanje glasova je dobio predlog „Renovirati i prodati“, za koji je glasalo tek 6% anketiranih. Za jedan procenat veći broj glasova dobio je predlog „Ostaviti dok se sama ne sruši“.

Kako izgleda ukupan rezultat ankete, možete videti na grafikonu ispod:

Napominjemo da je anketa isključivo informativnog karaktera i nema nikakve veze sa odlkukama lokalne samouprave ili drugih pojedinaca.