(OGLAS ZA POSAO) Opšta bolnica „Dr Radivoj Simonović“ iz Sombora TRAŽI RADNIKE

2119

KULA / SOMBOR / ODŽACI - Opšta bolnica "Dr Radivoj Simonović" iz Sombora objavila je oglas za prijem lica na nekoliko radnih mesta.

Foto: pixabay.com

Bolnici su potrebna dva strukovna medicinska radiologa ili viša radiološka tehničara za obavljanje poslova radiološkog tehničara u Službi za radiološku dijagnostiku. Prijem u radni odnos je na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom.

Takođe, bolnica je u potrazi i za jednim diplomiranim ekonomistom, isto za prijem u radni odnos na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom. Diplomirani ekonomista potreban za obavljanje poslova saradnika na izradi projekata u Odseku za opšte poslove pri Odeljenju za opšte, pravne i kadrovske poslove.

Osam lica sa nižom stručnom spremom potrebno je za stupanje u radni odnos na neodređeno sa punim radnim vremenom, za obavljanje poslova:

  • Pomoćni radnik, na pripremi i serviranju hrane u Odseku kuhinje, vešeraja i magacinskih prostora pri Odeljenju za tehničke poslove, jedno radno mesto
  • Pralja, u istom odseku, upražnjena su dva radna mesta
  • Portir-vratar, u odseku voznog parka i obezbeđenja pri Odeljenju za tehničke poslove, upražnjeno jedno radno mesto
  • Radnik na održavanju higijene, u Odseku za održavanje higijene pri Odeljenju za sanitarni nadzor, održavanje higijene i zaštitu životne sredine, potrebna su dva radnika

Konkurs je otvoren od 8. do 15. decembra 2017. godine.

Ceo tekst oglasa pročitajte – OVDE.