Vikend počeo snegom, a od ponedeljka NAGLI PREOKRET

524

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Vikend je počeo kišom, koja se oko 08:00 časova pretvorila u sneg, a kakvo vreme nas očekuje naredne nedelje, pročitajte u nastavku.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U ponedeljak nas očekuje veliki skok temperature, što može negativno da utiče na sve hronične bolesnike. Uglavnom suvo i oblačno vreme, sa maksimalnom temperaturom od 14 stepeni Celzijusovih, biće praćeno vetrom.

U ponedeljak uveče dobro razmislite šta ćete obući sutradan za posao i školu, jer će se temperatura u utorak popeti do neverovatnih 17 stepeni, ostavljajući utisak pravog proleća. Ipak, jutarnja od 7 stepeni neće biti baš prijatna za one koji su planirali da ostave jaknu kod kuće.

Ponovo nagli pad temperature, vetar i kiša dočekaće nas u sredu, kada možemo da očekujemo maksimalnu dnevnu temperaturu od 10 stepeni, dok se minimalna neće razlikovati od one prethodnog dana.

Slično vreme i u četvrtak, s tim što će jutro biti hladnije, sa minimalnom šansom za padavine. Trend pada temperature nastavlja se u petak, kada nas očekuju kiša i vetar, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 9, i minimalnom od 6 stepeni Celzijusa.

M.V.