U prostorijama Udruženja za pomoć MNRO Odžaci održana priredba za kraj godine

227

ODŽACI - U petak, 22. decembra 2017. godine, u prostorijama Udruženja za pomoć MNRO u Odžacima održan je program kojim je dočarana praznična atmosfera.

Foto: pixabay.com

Štićenici udruženja imali su priliku da uživaju uz nastup mađioničara, a pojavio se i Deda Mraz i prisutnima su podeljeni paketići.

Prazničnu atmosferu su upotpunili i gitaristi i folkloraši, a štićenici su aktivno učestvovali u programu. Sekretar Udruženja za pomoć MNRO Milinka Studen rekla je da je novogodišnji program organizovan uz podršku lokalne samouprave u Odžacima, Centra za socijalni rad Odžaci, Crvenog krsta Odžaci i Udruženja „Zlatna barka“ iz Novog Sada.

Pokrajinska poslanica Slađana Jovanović je takođe posetila ovu priredbu i obezbedila poklone za štićenike. Ona je navela da je srećna jer je štićenicima udruženja izmamljen osmeh. Takođe je svima poželela srećne praznike i izjavila da će se ona i njene kolege uvek truditi da ove ljude obraduju, bar u ovakvim prilikama.

Podsetimo da Udruženje za pomoć MNRO postoji već 13 godina i ovogodišnji je dobitnik nagrade „22. oktobar“ opštine Odžaci, u oblasti humanitarnog rada.