Evo kako će JKP “Komunalac” Vrbas i JKP “Usluga” Odžaci raditi za vreme praznika

289

VRBAS / ODŽACI - Javna komunalna preduzeća "Komunalac" iz Vrbasa i "Usluga" iz Odžaka izdala su saopštenja o radu za vreme predstojećih praznika.

Foto: JKP "Komunalac" Vrbas

Ekipe Poslovne jedinice „Čistoća“ i Poslovne jedinice „Vodovod i kanalizacija“ iz Vrbasa u toku novogodišnjih praznika radiće sa neznatno smanjenim obimom posla. Higijeničari će biti na gradskim ulicama i brinuti o njihovoj urednosti. Dežurne ekipe odnosiće smeće iz domaćinstava po utvrđenom rasporedu. PET ambalaža će se odnositi u subotu 30. decembra, a toga dana biće otvorena i Velika pijaca u Vrbasu.

Dežurni radnici „Kapele“ će biti u pripravnosti 24 časa, Zimska služba će dežurati u tri smene, dok će Blagajna u upravnoj zgradi biće zatvorena 1. i 2. januara. Ekipe „Vodovoda i kanalizacije“ iz Vrbasa radiće za vreme praznika u slučaju kvarova.

Za sve nepredviđene situacije na teritoriji opštine Vrbas, dostupni su sledeći brojevi telefona:

  • PJ „Čistoća“ – 021/706-083
  • „Kapela“ – 064/847-43-08, 064/847-43-59
  • PJ „Vodovod i kanalizacija“ – 021/706-085

Javno komunalno preduzeće “Usluga” iz Odžaka obaveštava građane da 1. i 2. januara neće biti odnošenja smeća. U Srpskom Miletiću će smeće biti odnošeno 29. decembra umesto 1. januara, a u Karavukovu, umesto 2. januara, ekipe će nositi smeće narednog dana.

U Odžacima će se iz ulica, koje su predviđene za 1. januar, smeće odnositi 29. decembra, dok će iz onih, iz kojih bi po planu smeće trebalo da se nosi 2. januara, to činiti 3. januara.