U Odžacima JAVNO NADMETANJE za korišćenje državnog zemljišta

170

ODŽACI / KARAVUKOVO - Načelnik Opštinske uprave opštine Odžaci raspisao je oglas za javno nadmetanje prikupljanjem pisanih ponuda za davanje na korišćenje građevinskog zemljišta za poljoprivrednu proizvodnju i ispašu domaćih životinja u radnim zonama u Odžacima i Karavukovu.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Na lokaciji br. 1, u Odžacima zemljište može da se koristi isključivo za proizvodnju i sejanje jednogodišnjih biljnih kultura nižeg habitusa, koje dospevaju za ubiranje do isteka roka na koji se zaključuje ugovor. Zemljište na lokacijama 2, 3, 4 i 5 može da se koristi za proizvodnju i sejanje jednogodišnjih biljnih kultura koje takođe dospevaju za ubiranje do isteka roka.

Tabela sa parcelama u Odžacima
Mesto gde se nalaze parcele u Odžacima

U Karavukovu se lokacije 6 i 7 daju na korišćenje isključivo za košenje i ispašu domaćih životinja i rok je do isteka roka zaključenog ugovorom. Na ovom zemljištu nije dozvoljeno postavljanje montažnih objekata bez prethodnog pismenog odobrenja davaoca zemljišta.

Tabela sa parcelama u Karavukovu

Svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova, u potkrovlju nove zgrade Opštinske uprave u Odžacima, koja se nalalzi u Knez Mihajlovoj ulici 24, moguće je izvršiti uvid u položaj lokacija.

Mesto gde se nalaze parcele u Karavukovu

Više informacija možete dobiti na telefone:

  • Petar Smišek, 064/803-78-02
  • Andrija Hajdu, 064/803-76-23

U javnom nadmetanju mogu da učestvuju fizička lica koja imaju prebivalište na teritoriji opštine Odžaci, kao i pravna lica čija se poljoprivredna gazdinstva nalaze na teritoriji opštine Odžaci i upisana su u Registar poljoprivrednih gazdinstava, odnosno Registar privrednih subjekata, uz aktivan status od godinu dana.

Rok za podnošenje prijava je 9. januara 2018. godine do 15:00 časova, do kada zatvorene koverte sa dokumentacijom treba predati na šalteru broj 5 Opštinske uprave opštine Odžaci. Otvaranje ponuda je narednog dana, u sredu 10. januara s početkom u 10:00 časova, prema numeraciji lokacija naznačenih u tabelama.

Ponuđač koji ima prednost zakupa je onaj koji ponudi najvišu cenu naknade za korišćenje zemljišta. Ukoliko dva ponuđača ponude istu naknadu, prednost ima onaj čija je ponuda prva pristigla na ovaj Oglas.

Ceo oglas možete pročitati – OVDE.