(REZULTATI ANKETE) Skoro četvrtina anketiranih za doček u svom krevetu, 5.59% u tuđem

205

KULA / VRBAS / ODŽACI - Poslednja anketa u ovoj godini dala nam je zanimljive rezultate i možemo zaključiti da naši čitaoci nisu baš uzbuđeni oko dočeka Nove godine.

Foto: Thames Television

Prema našem istraživanju, čak 23.08% ispitanika kaže da će Novu godinu dočekati u svom krevetu, a sličan broj čitalaca, njih 21.68% ispred televizora. Ludo zezanje uz RTS, uvek je spadalo u kvalitetan doček koji se obično okonča 10 minuta posle ponoći.

U klubu ili kafiću novu 2018. godinu proslaviće 13.29% ispitanika, pa na to možemo slobodno dodati i ovih 6.29% koji kažu da će doček provesti u restoranu.

Veliki procenat anketiranih čitalaca, njih čak 12.59% tvrde da rade za 200 evra, da čuvaju svaki dinar i da ih Nova godina apsolutno ne zanima. Kao suprotnost njima, 5.59% anketiranih će otputovati u inostranstvo, a isti procenat čitalaca će najveseliju noć dočekati u štabu stranke, verovatno uz odličan ketering.

Rezultati ankete

Ima i onih koji će u ponoć biti na radnom mestu, tačnije njih 2.8%, ali takođe i onih koji će se te večeri prepustiti čarima društvenih mreža. 0.70% anektiranih će izabrati Facebook ili Twitter.

Na javnom mesu ili trgu, Novu godinu će proslaviti 2.10% anketiranih, a 0.70% čitalaca će izabrati neku planinu, da budu bliže vatrometu.

Na naše veliko iznenađenje, za proslavu u tuđem krevetu sprema se 5.59% anketiranih. Želimo im puno sreće!

N. Janjanin