Forum žena Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula uručio donaciju korisnicima „Plave ptice“

540

KULA - U smeštaju Udruženja za pomoć MNRO "Plava ptica" u Kuli, u sredu 10. januara je upriličena humanitarna akcija Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula.

Kako Pokret obnove Kraljevine Srbije Kula navodi u svom saopštenju, korisnicima usluga ovog udruženja su ovom prilikom darivana sredstva za ličnu higijenu i kozmetička sredstva.

Ana Rodić, Borka Gak i Zorica Košutić iz Foruma žena Pokreta obnove Kraljevine Srbije istakle su da ova akcija predstavlja podršku našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija.

„Mi smo našim skromnim sredstvima obezbedili ove prigodne poklone, a sve u dogovoru sa nadležnima iz „Plave ptice“. Rečeno nam je šta je potrebno korisnicima i sa zadovoljstvom smo izašli u susret“, izjavila je Ana Rodić i dodala: „Ovo je samo jedna u nizu ovakvih akcija i mi, ne samo kao članovi političke organizacije POKS, već pre svega kao ljudi i sugrađani, uvek ćemo biti na raspolaganju kada su slične inicijative u pitanju“.

Pokret obnove Kraljevine Srbije naveo je u svom saopštenju da će nastaviti sa humanitarnim akcijama i u narednom periodu.