(VIDEO) Aleksandar Gute Marinković iz Srpskog Miletića oduševio žiri i publiku u Zvezdama Granda

601

SRPSKI MILETIĆ / ODŽACI - Aleksandar Gute Marinković, dvadesetpetogodišnji vaspitač iz Srpskog Miletića, nastupio je u emisiji Zvezde Granda koja je održana u subotu, 13. januara, za doček srpske Nove godine.

Gute se publici i žiriju predstavio sa dve pesme i to baladom „Molitva za Magdalenu“ od Olivera Dragojevića i dinamičnom rok pesmom „Zašto praviš slona od mene“ koju je snimio Dino Dvornik.

Čim je Aleksandar pustio glas, začuli su se zvuci dobro poznatog tastera kojim žiri odobrava nastup i daje znak da su oduševljeni onim što su čuli do tog trenutka. Marija Šerifović je uživala u nastupu dvadesetpetogodišnjeg Miletićana, dok je Jelena Karleuša vikala da je konačno došao neko ko i dobro peva i dobro izgleda.

Druga pesma je podigla članove žirija na noge i u studiju je napravljena prava atmosfera. Ana Bekuta i Saša Popović nisu krili svoje oduševljenje, a Jelena Karleuša i Marija Šerifović su sve vreme naglašavale koliko su zadovoljne Aleksandrovim nastupom. Malu zamerku je na kraju imao jedino Jova Radovanović, ali su mu ostali estradni umetnici stavili do znanja da šaputanje u jednom delu pesme nije greška nego samo način na koji se iskazuje emocija tokom pevanja i da u pesmi nekada nešto mora i da se šapne.

Da je Gute ostavio izuzetno pozitivan utisak na žiri i publiku govori i izjava Jelene Karleuše, koja mu se zahvalila što je došao jer je ovo takmičenje konačno ono što je bilo i do sada.

Aleksandrov nastup pogledajte na 01:26:40:

M.V.