Za sutra je zakazana licitacija stadiona Milan Sredanović u Kuli

368

KULA - Za subotu, 20. januar zakazana je licitacija stadiona Milan Sredanović (stadion FK Hajduka). S obzirom na to da je istekao rok za prijavljivanje, a pošto je opština Kula ostala jedina prijavljena za licitiranje, najverovatnije stadion sutra prelazi u njeno vlasništvo.

Stadion Milan Sredanović / Foto: Miloš Zbućnović

Predsednik FK „Hajduk Junior“ Velimir Potpara rekao je za Portal „Naše Mesto“ da je za sutra zakazana javna licitacija za stadion Milan Sredanović. Opština Kula je, kako on kaže, ostala jedina prijavljena za učešće na licitaciji, pošto je pre neki dan istekao rok za prijavljivanje.

Stadion Milan Sredanović će sutra najverovatnije otići po početnoj ceni od 19 miliona dinara u vlasništvo opštine Kula, nakon čega će biti doneta odluka o tome ko će ga koristiti i pod kojim uslovima.

Gašenjem FK „Hajduk“ postojala je određena neizvesnost u vezi sa statusom stadiona. Sada kada je gotovo izvesno da će on preći u vlasništvo opštine Kula, možemo da se nadamo da će u godinama koje su pred nama ponovo da se zaigra i prvoligaški fudbal u Kuli.

Bane Grbić