Opština Odžaci bira predstavnika za takmičenje „Srbija u ritmu Evrope“, prijavite se!

43

ODŽACI - U svečanoj sali Gimnazije i ekonomske škole u Odžacima će se u utorak, 30. januara s početkom u 16:00 časova, održati audicija za takmičenje "Srbija u ritmu Evrope".

„Srbija u ritmu Evrope“ je najveće dečje muzičko takmičenje u Srbiji, na kome učestvuju deca osnovnog i srednjoškolskog uzrasta. Ove godine se obeležava 10 godina manifestacije, a finalno takmičenje biće održano u Nišu, koji je prošlogodišnji pobednik.

Deca koja budu odabrana pripremaće se uz pomoć profesora produkcije programa, a u junu će u Nišu predstavljati svoju opštinu i grad.

Pobednik će se birati kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji će za svog favorita glasati SMS porukama, a finale će moći da prate uživo na TV Prva.

Zainteresovana talentovana deca mogu da se prijave na audiciju na broj 062/826-43-12 kod Vesne Petković ili putem e-pošte [email protected]. Deca koja će pevati, treba da navedu najmanje dve pesme s kojima će na audiciji pokazati svoje pevačko umeće, a plesači treba da ponesu USB fleš na kome će se nalaziti muzika uz koju će igrati.

Naše Mesto