U Vrbasu će biti održan seminar za košarkaške sudije, prijave do 23. februara

100

VRBAS - Košarkaški savez Vojvodine organizovaće u Vrbasu seminar i ispit za nove košarkaške sudije, pomoćne sudije i delegate sa teritorije Vojvodine. Seminari za prijem i edukaciju novih košarkaških službenih lica organizovaće se dva puta godišnje i to u martu i septembru.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Zainteresovani za učešće u seminaru mogu da se jave Branislavu Knežiću na broj 063/707-1234. Prijavu je potrebno poslati do 23. februara na mejl [email protected], sa naznakom “Seminar za nove košarkaške sudije, pomoćne sudije i delegate”.

Polaznici seminara za sudije mogu biti lica rođena između 1988. i 2000. godine, seminara za pomoćne sudije rođeni u periodu od 1988. do 1998. i za delegate rođeni između 1988. i 1993. godine.

U prijavi za seminar potrebno je navesti ime i prezime, godinu rođenja, mesto stanovanja, mejl adresu, broj mobilnog telefona, naziv škole ili fakulteta i kratku sportsku biografiju. Polaznicima će program seminara biti dostavljen posle prijave, a predviđeno je da se predavanja i pokazni trening održe u dva, tri dana.

Polaznici mogu da pronađu pravila igre, interpretacije pravila igre, testove i slično na sajtu www.basket021.org.rs.