Serbia Organica raspisala poziv za učešće u programu stručne prakse

72

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Studenti ili nezaposleni do 35 godina moći će da se prijave na program stručne prakse koji organizuje Projekat nemačke razvojne saradnje "Podsticanje zapošljavanja mladih" u saradnji sa Nacionalnim udruženjem Serbia Organica.

Za učešće u projektu mogu da se prijave lica do 35 godina starosti koja su:

  • diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu na smerovima organska poljoprireda / ekološka poljoprivreda, voćarstvo / vinogradarstvo, ratarstvo i povrtarstvo, opšta agronomija, stočarstvo – zootehnika, fitomedicina i prehrambena tehnologija, kao i oni koji su diplomirali na Tehnološkom fakultetu, smer prehrambena biotehnologija i prehrambeno inženjerstvo.
  • nalaze se na poslednjoj godini osnovnih ili master studija gore pomenutih fakulteta i smerova

Pored godina starosti i obrazovanja, kandidati treba da su nezaposleni i da nisu imali radno iskustvo u oblasti prehrambene i organske tehnologije.

Učešće u ovom programu daće odabranim kandidatima priliku da steknu praktična znanja i veštine iz oblasti organske proizvodnje i prerade u sektoru organske proizvodnje kod poslodavaca koji uspešno posluju u ovom sektoru dugi niz godina.

Licima koja budu učestvovala u programu, čije je trajanje šest meseci, biće isplaćivana mesečna novčana naknadna u iznosu od 20.000 dinara neto, kao i troškovi prevoza i doprinosi za slučaj povrede na radu i profesionalne bolesti.

Rok za slanje prijava je 15. mart 2018. godine, do 17:00 časova.

Ceo tekst konkursa možete da pročitate – OVDE.

Prijavu za učešće preuzmite – OVDE.

Poziv i prijavu za poslodavce preuzmite na sledećim linkovima:

Naše Mesto