Lepa vest za sve nezaposlene: Uskoro još jedan Sajam zapošljavanja u Kuli

98

KULA - Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Sombor, će 22. marta organizovati Sajam zapošljavanja u sali Mađarskog kulturnog centra "Nepker" u Kuli.

Sajam zapošljavanja u Nepkeru / Foto: Naše Mesto

Sajam će se održati u periodu od 11:00 do 13:00 časova. Pozivaju se svi poslodavci koji imaju potrebe za zapošljavanjem da se jave najbližoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje i prijave svoje učešće na sajmu.

Preporuka za sve one koji će sajam posetiti u cilju zapošljavanja je da se pre dolaska na sajam uključe u radionice za aktivno traženje posla kako bi se što bolje pripremili za sajam i na što bolji način se predstavili poslodavcima.

Prijava učešća poslodavaca je u toku, a do sada je iskazana potreba za: šivačima, obućarskim radnicima, terenskim serviserima, komercijalistima, traži se diplomirani poljoprivredni inženjer zaštište bilja i rukovalac poljoprivrednim mašinama.

Svi poslodavci koji imaju potrebe za radnicima mogu prijaviti svoje učešće u najbližoj organizacionoj jedinici Nacionalne službe za zapošljavanje. Nezaposlena lica pre dolaska na sajam treba da preuzmu uput za učešće na sajmu i da obavezno sa sobom ponesu nekoliko primeraka odštampanih radnih biografija.