U saobraćajnoj nesreći između Vrbasa i BDP-a povređeno troje ljudi

683

VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE - Na svega 400 metara posle mosta iz smera Vrbasa prema Bačkom Dobrom Polju, juče se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su povređena tri lica.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Kako nezvanično saznajemo, jedno lice zbrinuto je na dalje lečenje u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, dok su dva lica puštena na kućno lečenje.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva vozila, putnički automobil marke „Audi“ i službeno kombi vozilo privatne firme iz Beograda koja se bavi obezbeđenjem. Iz firme u čijem je vlasništvu pomenuti kombi, dobili smo potvrdu da je njihovo vozilo učestvovalo u nesreći. Na oba vozila uništen je prednji, čeoni deo, a to je jasno vidljivo na putničkom automobilu koji je pretrpeo veću štetu.

Dužurne ekipe policije, hitne pomoći i vatrogasne službe su odmah izašle na lice mesta.

Sudar dva vozila se dogodio na mestu, tik pored spomenika gde se pre nekoliko godina takođe dogodila saobraćajna nesreća, ali sa težim posledicama.

U periodu otežanih uslova na putu, kao što je susnežica, vlažan kolovoz i niske temperature, vozačima se apeluje da brzinu kretanja prilagode uslovima u saobraćaju i tako izbegnu nesreće kao što je ova.

N. Janjanin