JKP „Komunalac“ iz Vrbasa raspisalo likovno-literarni konkurs „Voda je blago“

231

VRBAS - Javno komunalno preduzeće “Komunalac" iz Vrbasa je, povodom Svetskog dana voda, 22. marta, raspisalo drugi po redu likovno-literarni konkurs za najbolje dečje likovne i literarne radove na temu „Voda je blago“ pod pokroviteljstvom Opštine Vrbas, a u saradnji sa Gradskom bibliotekom „Danilo Kiš“.

Sastanak u OŠ "20. oktobar" u Vrbasu / Foto: JKP "Komunalac" Vrbas

Konkurs za predškolce i učenike onovnih škola sa teritorije vrbaske opštine otvoren je do 15. marta. Konkurs je raspisan sa željom da se najmlađi podstaknu na razmišljanje o značaju vodnog resursa i potrebe štednje vode.

Za najuspešnije učesnike konkursa pripremljene su bogate nagrade i diplome. Nagrađena će biti i škola, odnosno vrtić, iz koje pristigne najveći broj likovnih, tj. literarnih, radova.

Sastanak u OŠ „20. oktobar“ u Vrbasu / Foto: JKP „Komunalac“ Vrbas

Svečanost proglašenja pobednika zakazana je za 23. mart u 12 časova, na dečijem odeljenju Gradske biblioteke „Danilo Kiš“. Svečanost će uveličati svojim nastupom učenici Osnovne muzičke škole iz Vrbasa.

Povodom raspisivanja konkursa danas su predstavnici Sektora marketinga JKP „Komunalac“ Vrbas prisustvovali Aktivu direktora škola održanom u OŠ „20. oktobar“ u Vrbasu i tom prilikom prisutne upoznali sa propozicijama konkursa. Prema rečima prisutnih direktora, škole će se rado odazvati pozivu i prijaviti radove svojih učenika na konkurs.

Sastanak u OŠ „20. oktobar“ u Vrbasu / Foto: JKP „Komunalac“ Vrbas

U „Komunalcu“ se raduju saradnji sa vaspitnim i obrazovnim ustanovama i s nestrpljenjem očekuju dečje radove.

Tekst konkursa pročitajte – OVDE.