FK „Tekstilac“ iz Odžaka kreće sa drugim delom takmičenja u Tavankutu

101

ODŽACI - Fudbalski klub "Tekstilac" iz Odžaka sledeće nedelje startuje sa prolećnim delom takmičarske sezone u Vojvođanskoj ligi Sever.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

„Tekstilac“ je na pripremnom delu pokazao da je u dobroj kondiciji, pobedivši „Radnički“ iz Ratkova sa 4:1, „Polet“ iz Karavukova sa 1:0, „Slaviju“ iz Pivnica rezultatom 5:2 i „Kulpin“ sa 2:1, a vremenski uslovi nisu dozvolili da se odigra još koja utakmica.

Tim trenera Podunavca je, za razliku od jesenjeg dela takmičenja, bogatiji za nekoliko igrača koji bi trebalo da poboljšaju kvalitet igre. Trenutno se nalaze na pretposlednjem, 15. mestu, sa 12 bodova, koliko ima i „Bačka“ iz Pačira, dok se na poslednjem mestu nalazi „Mladost Apa“ iz Apatina sa dva boda manje.

„Tekstilac“ je u jesenjem delu takmičenja ostvario tri pobede, devet poraza, a tri utakmice je odigrao nerešeno. Drugi deo takmičenja počinju u Tavankutu protiv istoimenog kluba, koji trenutno zauzima 11. poziciju sa 17 bodova, a koga je ekipa iz Odžaka već savladala rezultatom 1:0 na samom startu sezone.

M. V.