Pomozimo Nataši da se oporavi! U ponedeljak u Vrbasu humanitarni koncert za Natašu Gajdoš

255

VRBAS / KUCURA / RUSKI KRSTUR - U ponedeljak, 12. marta, u bioskopu "Jugoslavija" u Vrbasu održaće se humanitarni koncert za Natašu Gajdoš.

Devetnaestogodišnja Nataša Gajdoš iz Kucure doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću početkom ove godine, kada je na nju autom naleteo pijani vozač. Kako je rekla za jedan dnevni list, krenula je biciklom do prodavnice i samo su je zaslepela jaka svetla iz suprotne trake. Posle toga ju je hitna odvezla u vrbasku bolnicu, a potom je prebačena u Novi Sad.

Nataša je ostala bez noge, izvađena joj je slezina i zadobila je višestruke povrede ruke, a sada joj sledi dug oporavak.

Gimnazija „Žarko Zrenjanin“ iz Vrbasa i Srednja škola „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura će zajedničkim snagama organizovati humanitarni koncert kako bi pomogli Nataši da se što pre oporavi. Koncert počinje u 18:30 časova, a ulaz je najmanje 100 dinara.

Ukoliko niste u prilici da dođete a želite da pomognete, to možete da učinite uplatom na račun Natašine majke: Gajdoš Vesna, Mučenika Papuge 76, 21466 Kucura. Broj računa: 160 5800100827500 51.

M. V.