Za vikend se nastavlja takmičenje u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi „Sever“

67

ODŽACI / SOMBOR / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC - Za vikend počinje prolećni deo prvenstva 2017/2018 u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi "Sever" kada će se igrati utakmice 16. kola.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

„BSK“ iz Bačkog Brestovca sastaće se sa ekipom „Bačke“ iz Pačira. Brestovčani su prvi deo takmičenja završili na šestom mestu, a na samom početku sezone su savladali „Bačku“ koja zauzima 14. mesto i daleko je slabija od FK „BSK“.

Miletićki „Zadrugar“ trenutno se nalazi na 12. poziciji i za vikend putuje u Čonoplju na duel sa „Slogom“, a „Polet“ iz Karavukova će se u Adorjanu sastati sa „Tisom“ koju je u prvom delu prvenstva savladao rezultatom 1:0.

Ekipa „Radničkog“ iz Sombora zimski deo takmičenja završila je na 4. mestu i u 16. kolu dočekuje „Potisje“ iz Kanjiže koje je za jedno mesto lošije pozicionirano. „Radnički“ je na samom početku sezone izgubio od ekipe iz Kanjiže sa 2:0.

FK „Tekstilac“ iz Odžaka trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu Vojvođanske lige „Sever“ sa tri pobede, devet poraza i tri nerešene utakmice. Odžački tim za vikend odlazi u Tavankut gde će odmeriti snage sa domaćim klubom koji je jesenji deo takmičenja završio na 11. poziciji.

M. V.