Za vikend se nastavlja takmičenje u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi “Sever”

24

ODŽACI / SOMBOR / SRPSKI MILETIĆ / KARAVUKOVO / BAČKI BRESTOVAC - Za vikend počinje prolećni deo prvenstva 2017/2018 u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi "Sever" kada će se igrati utakmice 16. kola.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

“BSK” iz Bačkog Brestovca sastaće se sa ekipom “Bačke” iz Pačira. Brestovčani su prvi deo takmičenja završili na šestom mestu, a na samom početku sezone su savladali “Bačku” koja zauzima 14. mesto i daleko je slabija od FK “BSK”.

Miletićki “Zadrugar” trenutno se nalazi na 12. poziciji i za vikend putuje u Čonoplju na duel sa “Slogom”, a “Polet” iz Karavukova će se u Adorjanu sastati sa “Tisom” koju je u prvom delu prvenstva savladao rezultatom 1:0.

Ekipa “Radničkog” iz Sombora zimski deo takmičenja završila je na 4. mestu i u 16. kolu dočekuje “Potisje” iz Kanjiže koje je za jedno mesto lošije pozicionirano. “Radnički” je na samom početku sezone izgubio od ekipe iz Kanjiže sa 2:0.

FK “Tekstilac” iz Odžaka trenutno se nalazi na pretposlednjem mestu Vojvođanske lige “Sever” sa tri pobede, devet poraza i tri nerešene utakmice. Odžački tim za vikend odlazi u Tavankut gde će odmeriti snage sa domaćim klubom koji je jesenji deo takmičenja završio na 11. poziciji.

M. V.