Kompanija „Lidl“ raspisala konkurs za više od 1000 radnih mesta, prijavite se odmah

2692

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Tokom 2018. godine u Srbiji je najavljeno otvaranje između 10 i 20 prodavnica nemačkog lanca supermarketa "Lidl".

Prodavnica "Lidl" / Foto: Wikipedia

Ova kompanija danas je raspisala konkurs za zapošljavanje više od hiljadu prodavaca širom Srbije, a budući radnici imaće mnoge pogodnosti poput petodnevne radne nedelje, elektronske evidencije radnog vremena koja će omogućiti plaćanje prekovremenog rada po sistemu „Svaki minut se plaća“, prijatnog radnog okruženja i slično.

Konkurs za radna mesta otvoren je u Somboru, Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu.

Kandidati koji žele da rade u jednom od navedenih gradova, svoju prijavu mogu da popune – OVDE. Uslov za konkurisanje je minimum srednja stručna sprema. Iskustvo u radu sa kupcima je prednost, ali nije obavezno. „Lidl“ će svim budućim zaposlenima organizovati plaćenu obuku.

Iz kompanije „Lidl“ dodaju da se zapošljavanje radnika u njihovim prodavnicama neće završiti ovim konkursom i da se primanje nove radne snage nastaviti kako se bude širila njihova mreža.

M. V.