Razumite svoje dete: U Odžacima najavljena još jedna radionica „Podrška, ne perfekcija“

63

ODŽACI - Fondacija Novak Đoković će u saradnji sa Predškolskom ustanovom "Poletarac" u Odžacima realizovati treći ciklus projekta "Podrška, ne perfekcija".

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Ovaj projekat je osmišljen kako bi se pružila podrška porodici. Roditelji/staratelji dece do 6 godina starosti imaće priliku da razmene iskustva, prošire svoja znanja i stvore mrežu podrške. Kroz ovaj program roditelji/staratelji će moći da steknu nova znanja o razvoju deteta, da nauče nove strategije za pozitivno vaspitanje i da se nauče veštinama upravljanja stresom i konstruktivnog rešavanja problema.

Cilj projekta nije da se stvori perfektan roditelj/staratelj, nego da se porodica osnaži dodatnim znanjem, veštinama i podrškom na koju mogu da se oslone u obavljanju najtežeg i najvažnijeg posla – razvoja potencijala sopstvene dece u najosetljivijim godinama.

Pozivaju se svi roditelji/staratelji dece do 6 godina, kao i oni koji su u iščekivanju prinove, da se prijave i uključe u besplatan program koji realizuje fondacija Novak Đoković sa Predškolskom ustanovom „Poletarac“.

Prvo okupljanje je u ponedeljak, 19. marta u 17:00 časova u PU „Poletarac“, u ulici Žarka Zrenjanina bb u Odžacima, kada će se roditelji upoznati sa voditeljima radionica, kao i sa sadržajem programa.

Veoma je važno naglasiti da će tokom održavanja radionica biti organizovano besplatno čuvanje dece. O deci će brinuti vaspitači iz PU „Poletarac“.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti pedagogu ustanove Bojani Kupusinac na broj 5746-635 ili na mejl: [email protected].