(VIDEO) Dva nova svetska hita „Tomb Raider“ i „Oblik vode“ ove nedelje u bioskopu „Jugoslavija“ u Vrbasu

67

VRBAS - Bioskop "Jugoslavija" u Vrbasu je i ove nedelje pripremio prave svetske hitove koji će biti prikazani 15, 16, 17. i 18. marta.

U četvrtak, petak, subotu i nedelju od 19:00 časova biće premijerno prikazan treći nastavak kultnog filma „Tomb Raider“. Posle dva nastavka sa Anđelinom Džoli, ulogu nove Lare Kroft dobila je Alisija Vikander koja će se upustiti u avanturu rešavanja zagonetke misterioznog nestanka svog oca.

Istim danima od 21:15 časova vrbaskoj publici biće predstavljen svetski hit „Oblik vode“ reditelja Giljerma del Tora. Na 90. dodeli Oskara ovaj film dobio je četiri Oskara, za najbolji film, najbolju režiju, najbolju originalnu muziku i najbolju scenografiju.

Priča prati nemu ženu zaposlenu u vladinoj laboratoriji maksimalne sigurnosti koja tamo otkriva neobično biće sa ljudskim karakteristikama, sa kojim će stvoriti neobičnu povezanost.

Cena ulaznice za 2D projekciju za odrasle iznosi 250, a za decu do 12 godina 220 dinara. Za 3D projekciju odrasli plaćaju 290 dinara a deca do 12 godina cena je 260.

Rezervacije pozivom na broj: 021/707 501.

M. V.