Ne propustite Sajam zapošljavanja u Kuli, traži se više od 200 radnika

113

KULA - Povodom predstojećeg Sajma zapošljavanja u Kuli, Nacionalnoj službi za zapošljavanje su se u prethodnom periodu javljali poslodavci koji imaju potrebe za radnicima.

Sajam zapošljavanja / Foto: Prinscreen YouTube Naše Mesto

Kako saznajemo iz NSZ, poslodavci koji su do sada potvrdili svoje učešće na Sajmu zapošljavanja, iskazali su potrebu za više od 200 radnih mesta. U ponudi je veliki broj slobodnih radnih mesta u tekstilnoj industriji, traže se obućarski radnici, vozači svih kategorija, ekonomisti, pravnici, radnici iz oblasti osiguranja, prodavci u kiosku, varioci, bravari, magacioneri, pomoćni radnici u magacinu, komercijalisti, radnici u proizvodnji i slično. Iskazana je potreba i za tehnolozima, pekarima, vojnicima po ugovoru u vojsci, automehaničarima, portirima, čistačicama, IT stručnjacima, mašinskim inženjerima, građevinskim bravarima i pogonskim električarima za automatiku.

Sajam će se održati 22. marta u sali Mađarskog kulturnog centra “Nepker” od 11:00 do 13:00 časova, a besplatan prevoz nezaposlenih lica na dan sajma vršiće prevoznik “Putokaz” iz Crvenke. Sva nezaposlena lica iz Sivca, Crvenke, Kruščića, Lipara i Ruskog Krstura uz ličnu kartu i evidencioni karton imaće besplatan prevoz u dolasku i povratku sa sajma.

Naše Mesto