PU “Poletarac” iz Odžaka proslavlja svoj dan, najavljeni nastupi velikog broja gostiju

211

ODŽACI - U sredu 21. i utorak 22. marta biće proslavljen Dan Predškolske ustanove "Poletarac" U Odžacima, kada će biti izveden prigodan program.

Proslava počinje u sredu u 16:00 časova u sali Sportskog centra Odžaci himnom “Poletarca” i defileom učesnika. Pozdravnu reč prisutnima uputiće direktorka vrtića, kao i predsednica opštine Odžaci, čime će svečanost biti otvorena.

Na proslavi će nastupati vrtić “Maslačak” iz Sombora, PU “Leptirić” Lajkovac, vrtić “Maslačak” Kula, vrtić “Bajka” i grupa “Leptirići” iz Odžaka, vrtić “Cvrčak” Srpski Miletić i “Leptirić” iz Lalića, zatim vrtić “Kolibri” iz Bačkog Gračaca, “Duga” iz Bačkog Brestovca i grupa “Pčelice” i objekat “Maslačak” iz Bogojeva.

Svečanost će u četvrtak biti otvorena u 16:00 časova na isti način kao i prethodnog dana, a gosti koji će nastupiti su PU “Milka Dimanić” Vlasotince, “Naša radost” Subotica, “Pčelica” Apatin, “Pčelice” Ratkovo, “Pačići” i “Mede” odžačkog “Poletarca”, “Suncokret” Karavukovo, “Čarolija” iz Deronja i vrtić “Park” iz Odžaka.

Naše Mesto