PU „Poletarac“ iz Odžaka proslavlja svoj dan, najavljeni nastupi velikog broja gostiju

339

ODŽACI - U sredu 21. i utorak 22. marta biće proslavljen Dan Predškolske ustanove "Poletarac" U Odžacima, kada će biti izveden prigodan program.

Proslava počinje u sredu u 16:00 časova u sali Sportskog centra Odžaci himnom „Poletarca“ i defileom učesnika. Pozdravnu reč prisutnima uputiće direktorka vrtića, kao i predsednica opštine Odžaci, čime će svečanost biti otvorena.

Na proslavi će nastupati vrtić „Maslačak“ iz Sombora, PU „Leptirić“ Lajkovac, vrtić „Maslačak“ Kula, vrtić „Bajka“ i grupa „Leptirići“ iz Odžaka, vrtić „Cvrčak“ Srpski Miletić i „Leptirić“ iz Lalića, zatim vrtić „Kolibri“ iz Bačkog Gračaca, „Duga“ iz Bačkog Brestovca i grupa „Pčelice“ i objekat „Maslačak“ iz Bogojeva.

Svečanost će u četvrtak biti otvorena u 16:00 časova na isti način kao i prethodnog dana, a gosti koji će nastupiti su PU „Milka Dimanić“ Vlasotince, „Naša radost“ Subotica, „Pčelica“ Apatin, „Pčelice“ Ratkovo, „Pačići“ i „Mede“ odžačkog „Poletarca“, „Suncokret“ Karavukovo, „Čarolija“ iz Deronja i vrtić „Park“ iz Odžaka.

Naše Mesto