SAOPŠTENJE: Održane konstitutivne sednice IO POKS Vojvodina i koordinacionog tela za Bačku

269

KULA / LIPAR - U Liparu su održane konstitutivne sednice IO POKS Vojvodina i koordinacionog tela za Bačku. OO POKS Kula je bio domaćin ovih sednica. Prenosimo vam saopštenje ovog pokreta u celosti.

Sastanak članova Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Liparu / Foto: POKS

OO Pokreta obnove Kraljevine Srbije Kula je 17. marta bio domaćin Konstitutivne sednice IO POKS Vojvodina i Konstitutivne sednice Koordinacionog tela za Bačku.

Sednicu IO POKS Vojvodina vodio je predsednik IO za Vojvodinu Vladislav Živanović, dok je sednici Koordinacionog tela za Bačku predsedavao Nenad Trbović – koordintor za Bačku. Na sednicama su dogovorene dalje smernice za rad IO i KT te izabrani organi ovih tela.

Sastanak članova Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Liparu / Foto: POKS

Sastanku su pored delegata iz vojvođanskih opština prisustvovali predsednik POKS-a Žika Gojković, predsednik IO POKS-a Nenad Tomašević, predsednik pokrajinskog odbora POKS-a Dejan Mihaljica i zamenik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Saša Stevanović.

POKS je najmlađa stranka u Srbiji osnovana u julu mesecu 2017. i jedina monarhistička stranka, koja je za kratko vreme okupila brojne simpatizere i pristalice širom Vojvodine. Opštinski odbor POKS Kula je jedan od aktivnijih stranačkih odbora u našoj opštini koji je do sada brojnim akcijama skretao pažnju ne samo na svoj rad i stranačke aktivnosti već i na tekuće probleme građana – navodi se u saopštenju.