Raspisan Javni poziv za sprovođenje javnih radova za angažovanje nezaposlenih u opštini Kula

87

KULA - Opština Kula i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisale su Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica u 2018. godini.

Nacionalna služba za zapošljavanje Kula / Foto: Bratislav Grbić

Javni radovi se organizuju u cilju radnog angažovanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih i ostvarivanja određenog društvenog interesa. Lica koja će biti angažovana nalaze se na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, a prioritet prilikom angažovanja imaće nekvalifikovana i niskokvalifikovana lica.

Maksimalna dužina trajanja javnih radova je pet meseci, a ugovorom o privremenim i povremenim poslovima utvrdiće se broj radnih dana za svako lice uključeno u rad.

Javni radovi se sprovode u oblastima održavanja i zaštite životne sredine i prirode a pravo učešća imaju javna komunalna preduzeća sa teritorije opštine Kula.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Filijali Sombor, putem telefona 025/464-054, 025/464-048 ili na sajtu www.nsz.gov.rs

Javni konkurs otvoren je 8 dana od dana objavljivanja na sajtu opštine Kula i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i na oglasnim tablama opštine Kula i NSZ.

Javni poziv pročitajte – OVDE.

Zahtev za učešće u Javnom pozivu preuzmite – OVDE.

Naše Mesto