Pokrajina raspisala konkurs za pomoć biljnoj proizvodnji u zaštićenom prostoru

98

KULA / VRBAS / SOMBOR / ODŽACI - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je još jedan konkurs za dodelu sredstava za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Bespovratna sredstva biće podeljena za sufinansiranje nabavke konkstrukcije za objekte zaštićenog prostora, kao što su folije, mreže, sistem za navodnjavanje „kap po kap“, sistem za prihranu i zagrevanje i slično.

Sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose do 60.000.000 dinara i utvrđuju se u iznosu do 60 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije. Bespovratna sredstva u iznosu do 70 odsto dodeljuju se fizičkim licima, preduzetnicima i pravnim licima čija je investicija na području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi, zatim ovlašćenim licima mlađim od 40 godina i ženama.

Prijave s potrebnom dokumentacijom dostaviti poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, s naznakom: „Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke konstrukcija i opreme za biljnu proizvodnju u zaštićenom prostoru na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini” ili lično na pisarnici pokrajinskih organa uprave u zgradi Pokrajinske vlade, svakog radnog dana od 09:00 do 14:00 časova.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 15. majem 2018. godine.

Dokumente preuzmite na sledećim linkovima:

Naše Mesto