U Vrbasu predstavljena kompanija „Imperial“ iz Mađarske, plata 500 evra

1213

VRBAS - U Vrbasu je u utorak, 27. marta održana berza poslova, a posrednik je bila agencija "Man at Work" iz Subotice.

Berza poslova / Foto: Slobodan Kovačević

Više od 100 ljudi različitog starosnog doba interesovalo se za zaposlenje u kompaniji „Imperial“ koja pravi delove za kompaniju „Audi“. Zaduženje radnika je da u gura kolica i ubacuje određene delove koji su neophodni.

Prezentaciju je vodilo lice iz agencije „Man at work“, a bili su prisutni i predstavnici kompanije „Imperial“. Zainteresovani građani su imali priliku da pogledaju video-klipove iz kompanije, gde je prikazano kako funkcioniše radno mesto za koje se traže radnici.

Berza poslova u Vrbasu / Foto: Slobodan Kovačević

Starosna granica za konkurisanje na posao je 55 godina, plata iznosi 500 evra sa plaćenim prevozom od Subotice do Đera, plaćenim smeštajem i prevozom do radnog mesta, koje, kako kažu, nije udaljeno više od 15 minuta vožnje, dok troškove ishrane snosi radnik.

Zainteresovani su popunili prijave i posle prezentacije odradili test, a zatim je izvršen intervju 1 na 1 sa predstavnicima firme i neki kandidati su odmah dobili posao.

Berza poslova u Vrbasu / Foto: Slobodan Kovačević

Zaposleni će imati probni period u trajanju od tri meseca, posle čega dobijaju radnu dozvolu na dve godine, koja se potom produžuje. Radnici će biti prijavljeni i teći će im radni staž.

Više informacija možete da dobijete od same agencije „Man at Work“ na telefon 069/126-24-22 ili posetite sajt www.manatwork.hu.

Slobodan Kovačević