(VIDEO) Filmovi „Zec Petar“ i „Led“ u sredu u Odžacima

826

ODŽACI - Odžačani će u sredu, 4. aprila biti u prilici da pogledaju dva hit filma koji će biti prikazani u sali Sportskog centra Odžaci.

Animirano-igrani film „Zec Petar“ na programu je u 19:00 časova, dok će ruski film „Led“ sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, biti prikazan u 21:00. Karte mogu da se kupe na portirnici Sportskog centra Odžaci i iznose 250 dinara.

„Zec Petar“ je adaptacija popularne dečje knjige koja je za 114 godina postojanja prodata u 45 miliona primeraka i još uvek privlači pažnju dece širom sveta.

Radnja filma počinje tako što Petar i njegova porodica preuzimaju farmu starog gospodina Mekgregora i počnu da je uništavaju. Na farmu po svoje nasledstvo potom dolazi mlađi gospodin Toma, koji je daleko bistriji i oštroumiji, što za Petra predstavlja novi izazov.

Ruski film „Led“ inspirisan je istinitim događajima. To je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion sveta u klizanju.

Nađa je od ranog detinjstva zamišljala kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi ples na ledu. Njena upornost pomogla joj je da postane poznata klizačica, ali na korak do najvećeg uspeha u karijeri, glavna junakinja doživljava ozbiljnu povredu.

Naše Mesto