Ljubitelji ribolova, prijavite se na takmičenje u pecanju terpana u Karavukovu

112

KARAVUKOVO - Klub sportskih ribolovaca "Dunav" iz Karavukova organizovaće u subotu, 21. aprila 7. Terpan kup i 1. Memorijalni kup Dragoslav Stamenković Džildi.

Prošle godine, na dan takmičenja, sahranjen je Dragoslav Stamenković Džildi, koji je bio jedan od stalnih učesnika, posle čega je doneta odluka da se buduća takmičenja održavaju u sećanje na njega.

Skup takmičara je 21. aprila u 15:30 na tromeđi u Karavukovu, izvlačenje brojeva do 16:00, a početak takmičenja je u 16:30 časova. Takmičari će pecati do 20:30, posle čega sledi merenje ulova, proglašenje pobednika i podela nagrada u Lovačkom domu u Karavukovu.

Na tamičenje mogu da se prijave svi sportski ribolovci i takmiči se u paru, po dva takmičara u ekipi. Oba takmičara nose po dva štapa, sa po dve udice, a izbor mamca je slobodan. Takmičari sami osvetljavaju svoje mesto, a razmak između mesta je 10 metara. Takmičenje traje četiri sata i boduje se isključivo ulov terpana po sistemu gram-poen.

Kotizacija iznosi 1.600 dinara po ekipi, odnosno 800 dinara po članu, a za taj novac obezbeđene su nagrade i večera uz muziku.

Prijava i uplate se vrše isključivo do 20. aprila, a za više informacija obratite se Dejanu na telefon 060/076-35-59.