Odigrano 11. kolo MFL Sombor, Kuljani napredovali na tabeli, “Panonija” i “Metalac” nerešeno

48

KULA / LALIĆ / SOMBOR - U subotu 31. marta i nedelju 1. aprila odigrane su utakmice 11. kola Međuopštinske fudbalske lige Sombor.

KFK Kula / Foto: Brbika Jerkov

KFK “Kula” gostovao je u Riđici kod FK “Graničar” i ostvario zasluženu pobedu rezultatom 2:3 (0:1). U prvom poluvremenu, autogol za FK “Graničar” postigao je Pucar, a na startu drugog poluvremena, Mihajlović postiže drugi gol i KFK “Kula” i ostvaruje vođstvo od 2:0. Pucar potom smanjuje rezultat na 2:1, a Vojislav Vuković u 68. minutu daje treći gol za KFK “Kula”. Posle samo dva minuta, igrač “Graničara” Milan Filić daje gol za konačni rezultat 3:2.

Igrači KFK “Kula” / Foto: Brbika Jerkov

Kuljani su napredovali za dva mesta i trenutno zauzimaju petu poziciju na tabeli, sa samo dva boda manje od prvoplasiranog “Terekveša” s kojim će, na domaćem terenu, odmeriti snage u narednom kolu.

KFK Kula / Foto: Brbika Jerkov

Fudbaleri “Panonije” iz Lalića igrali su nerešeno sa FK “Sport” iz Bezdana i konačnim rezultatom 1:1 pokazali odličnu igru protiv nekadašnjeg prvaka. OFK “Metalac” iz Sombora je takođe završio utakmicu sa 1:1 protiv “Telečke”, koja sa samo dva boda zauzima poslednje mesto na tabeli.

M.V.