PFL Sombor: „Hajduk Junior“ došao sa osam igrača, Crvenčani uzeli tri boda protiv „Slavije“

65

PFL SOMBOR - Sedam utakmica 19. kola Područne fudbalske lige Sombor odigrano je u subotu 31. marta i nedelju 1. aprila.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Somborski „ŽAK“ savladao je na svom terenu FK „Kula“ sa 2:0, posle čega su Kuljani pali za jedno mesto i trenutno zauzimaju 12. poziciju, dok je tim iz Sombora sa 13. napredovao do 11. mesta.

FK „Krila Krajine“ iz Bačke Palanke izdominirao je na domaćem terenu protiv „Budućnosti“ iz Paraga, postigavši u prvom poluvremenu rezultat 5:0 koji se nije menjao do kraja utakmice.

„Rusin“ je u gostima izgubio od „Hercegovca“ iz Gajdobre sa 2:1 i zadržao 13. poziciju, dok je „Hercegovac“ napredovao za jedno mesto i trenutno je pretposlednji na tabeli.

„Hajduk Junior“ je gostovao u Mladenovu kod „Budućnosti“ i kako saznajemo, utakmica je prekinuta posle prvog poluvremena jer su gosti došli sa osam igrača. Rezultat koji se nalazi u zvaničnom zapisniku je 6:0 za „Budućnost“, a golove su postigli Kulić i Furtula po dva i Dujaković i Marko Bajić po jedan.

Na terenu u Crvenki domaći tim je ugostio „Slaviju“ iz Pivnica i utakmica je završena sa 3:0 za FK „Crvenka“. Crvenčani se već neko vreme nalaze na drugom mestu na koje su definitivno pali posle šestog kola i trenutno prate prvoplasirani „Stanišić“ sa devet bodova zaostatka.

„Vojvodina“ iz Tovariševa savladala je „Stari grad“ iz Bačke Palanke sa 2:1, dok su Liparčani izgubili na domaćem terenu sa 0:1 od prvoplasiranog „Stanišića“. FK „Lipar“ ima 23 boda i trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli.

M.V.