(VIDEO) Zec Petar, Led i Ready Player One u bioskopu u Kuli

112

KULA - Kulturni centar Kula je za četvrtak, 5. april najavio tri nova svetska hita sedme umetnosti.

Od 16:00 časova na programu je „Zec Petar“, adaptacija popularne dečje knjige koja je za 114 godina postojanja prodata u 45 miliona primeraka i još uvek privlači pažnju dece širom sveta.

Radnja filma počinje tako što Petar i njegova porodica preuzimaju farmu starog gospodina Mekgregora i počnu da je uništavaju. Na farmu po svoje nasledstvo potom dolazi mlađi gospodin Toma, koji je daleko bistriji i oštroumiji, što za Petra predstavlja novi izazov.

Za 18:00 časova zakazana je projekcija filma Ready Player One. Avantura reditelja Stivena Spilberga bazirana je na istoimenom bestseleru Ernesta Klinea koja prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući Oasis. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavi svoje bogatstvo onome ko pobedi u dobro smišljenom lovu na blago.

Ruski film „Led“ inspirisan je istinitim događajima i biće prikazan od 20:30. To je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i postane šampion sveta u klizanju.

Nađa je od ranog detinjstva zamišljala kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi ples na ledu. Njena upornost pomogla joj je da postane poznata klizačica, ali na korak do najvećeg uspeha u karijeri, glavna junakinja doživljava ozbiljnu povredu.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Naše Mesto