Marko Kozlik iz Kule osvojio kartu za Mundijal u Rusiji

111

KULA - Meridian kladionice organizovale su nedavno nagradnu igru koja će srećnim dobitnicima omogućiti odlazak na Mundijal u Rusiju 2018.

Marko Kozlik / Foto: Tomi Tamaš

Jedan od četiri srećna dobitnika bio je i Marko Kozlik iz Kule koji će imati priliku uživo da prati jednu utakmicu na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se održava od 14. juna do 15. jula 2018. godine u Rusiji.

Marko je rekao da je dobitni tiket odigrao baš za svoj rođendan, 8. marta, a da je 1. aprila saznao da je upravo on jedan od dobitnika nagrade. On dodaje da zbog obaveza nije bio u prilici da prati emisiju u kojoj su proglašeni pobednici, ali je srećne vest saznao od svog druga Gagija. Pošto je odlazak na Mundijal bila njegova najveća želja iz detinjstva, ovaj Kuljanin je mislio da je u pitanju prvoaprilska šala kada ga je drug nazvao i saopštio mu srećne vesti. Kako kaže, shvatio je da je san postao stvarnost tek kada ga je nazvala radnica Meridiana.

Kuljanin Marko Kozlik kaže da je toga dana odigrao tri tiketa i taj prvi, iako nije bio dobitni, ostvario mu je san o kome je godinama maštao.

Naše Mesto