PFL Sombor: Crvenka ostala bez bodova u Bačkoj Palanci, Stanišić i dalje nepobediv

99

PFL SOMBOR - Za vikend je odigrano sedam utakmica u okviru 20. kola Područne fudbalske lige Sombor.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Ekipa “Mladosti” iz Kruščića bila je domaćin timu “Krila Krajine” iz Bačke Palanke. Gosti su ovog puta bili bolji i savladali Kruščićane sa 0:2. “Mladost” ostaje na poslednjem mestu na tabeli sa svega osam bodova. Istog dana sjajni “Stanišić” dočekao je “Vojvodinu” iz Tovariševa i meč je završen sa 2:0 za domaćine.

U nedelju su se sastali igrači FK “Kula” i FK “Lipar” i utakmica je završena nerešeno, sa po jednim golom sa obe strane. Crvenčani su gostovali u Bačkoj Palanci kod “Starog grada” i nažalost, poraženi su sa 3:1. “Hajduk Junior” je poražen rezultatom 1:3 od gostujuće ekipe “Hercegovca” iz Gajdobre, dok je “Budućnost” iz Paraga bila bolja od Somborskog “ŽAK-a” sa 3:0.

U narednom kolu “Kula” ide u Parage, “Mladost” u Sombor, a “Rusin” u Bačku Palanku kod “Krila Krajine”. Liparčani će gostovati kod “Vojvodine” iz Tovariševa, a “Crvenka” će ugostiti “Stanišić”. “Hercegovac” će u Gajdobri biti domaćin “Slaviji” iz Pivnica, dok će ekipa “Starog grada” otputovati u Mladenovo, gde će se sastati sa timom FK “Budućnost”. Utakmice se igraju 14. i 15. aprila i na programu su od 16:30 časova.

M.V.