(FOTO) Takmičari Karate kluba “Vukovi” imali odličan nastup na Kupu Vojvodine

148

KULA - U Novom Bečeju je u nedelju, 15. aprila, u organizaciji Karate saveza Vojvodine, održan zvanični Kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, na kome su nastupili takmičari Karate kluba "Vukovi" iz Kule.

Foto: KK "Vukovi"

Nakon odličnog nastupa na proteklom Prvenstvu Srbije za mlađe uzrasne kategorije, gde se karate škola KK „Vukovi“, popela u sam vrh države (muška pionirska ekipa je takmičenje završila sa srebrnim odličjem), na red je došla provera i starije takmičarske selekcije ovog kluba.

Foto: KK “Vukovi”

Na ovom Kupu, „Vukovi“ su izašli sa sedam takmičara, koji su nastupali u sportskim borbama i tom prilikom su ostvareni sledeći rezultati:

  • Ćosić Filip, kadeti, 2. mesto
  • Vukmirović Marko, juniori, 3. mesto
  • Ekipa kadeta (Ćosić Filip, Vještica Aleksandar, Goga Roland) – 2. mesto
  • Ekipa kadeta (Kakaš Aleksandar, Milutinović Miloš, Jašović Radomir) – 3. mesto
Foto: KK “Vukovi”

Svi navedeni takmičari su nastupali i u pojedinačnim kategorijama, gde su nažalost, ostali bez medalja, ali su izborili plasman na Kup Srbije, koji se održava za mesec dana.

Foto: KK “Vukovi”

U klubu su posebno ponosni na činjenicu da je za pola takmičarske ekipe KK „Vukovi“, ovaj nastup bio ujedno i prvo takmičenje na zvaničnim smotrama, gde su pokazali da i posle šest meseci treninga mogu da pariraju i takmičarima sa višegodišnjim iskustvom.

Foto: KK “Vukovi”

„Jedan od prioriteta KK „Vukovi“ je da sačuva i unapredi kvalitet kadetske selekcije kojom raspolaže, kako bi za koju godinu, mogli da jurišamo na vrh Premijer lige, sa takmičarima iz Kule. Nesumnjivo je dokazano da je Kula jedna od najperspektivnih sredina za uspeh u ovom sportu, što je za KK „Vukovi“ zadatak da dokažu u narednom periodu“, saopštili su u upravi kluba.

Foto: KK “Vukovi”