(VIDEO) Raspored rada vrbaskog “Komunalca” i odžačke “Usluge” za vreme praznika

64

VRBAS / ODŽACI - Javno komunalno preduzeće "Komunalac" iz Vrbasa i JKP "Usluga" iz Odžaka izdali su saopštenja o radu službi za vreme predstojećih praznika.

Odnošenje otpada / Foto: JKP "Komunalac" Vrbas

Zbog predstojećih praznika, doći će do promene rasporeda rada u JKP „Komunalac“ Vrbas.

U utorak, 1. maja, kapije „Čistoće“ biće zaključane, dok će radnici na Gradskom groblju obavljati svoje poslove. U pripravnosti će biti i ekipe PJ „Vodovod i kanalizacija“ koje će biti na raspolaganju u slučaju kvarova. U sredu, 2. maja mala pijaca u Vrbasu biće otvorena. Blagajna u upravnoj zgradi neće raditi za dane praznika.

Obeležavanje Dana rada, usloviće promenu u rasporedu iznošenja smeća tokom čitave sedmice.

U sredu, 2. maja, kante će se prazniti po rasporedu od utorka, dok će u četvrtak ekipe odnositi smeće iz domaćinstava planiranih za sredu. U petak će važiti raspored od četvrtka. Zbog neradnog prvog maja, radnici „Čistoće“ biće na terenu i u subotu kada će odnositi smeće iz domaćinstava planiranih za petak.

Javno komunalno preduzeće “Usluga” iz Odžaka obaveštava građane da 1. i 2. maja neće odvoziti smeće.

U Karavukovu, umesto u utorak, smeće će se odvoziti u ponedeljak, 30. aprila, kao i u Odžacima iz ulica koje se nalaze u rasporedu za utorak. U Odžacima će se, takođe, smeće iz ulica koje su po rasporedu za sredu, odvoziti u četvrtak, a u Ratkovu u petak.