Fudbalski vikend u opštini Vrbas: Savinoselci jači od Zmajevčana, bodovi za OFK „Vrbas“

442

KUCURA / VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE / SAVINO SELO / ZMAJEVO - Tri fudbalska kluba iz opštine Vrbas igrala su za vikend 24. kolo Područne fudbalske lige Subotica.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

„Iskra“ iz Kucure bila je domaćin „Njegošu“ iz Lovćenca. Kucurani su kod kuće izgubili rezultatom 0:1, ali se to nije odrazilo na stanje na tabeli, gde su uspeli da zadrže treću poziciju.

OFK „Vrbas“ uspeo je da izvuče tri boda u Senti, savladavši istoimeni klub rezultatom 2:1. Vrbašani se trenutno nalaze na četvrtom mestu, ali imaju isti broj bodova kao trećeplasirana „Iskra“.

FK „Sutjeska“ iz Bačkog Dobrog Polja gostovao je u subotu u Panoniji gde su se sastali sa FK „Panonija IM Topola“. Posle vođstva protivnika u prvom poluvremenu, Bačkopoljci su igru okrenuli u svoju korist i postigli tri pogotka, pritom uskrativši Panoncima bilo kakvu šansu da postinu gol. Utakmica je završena rezultatom 3:1 za „Sutjesku“.

U sledećem kolu „Proleter“ iz Ravnog Sela dočekuje „Obilić“ iz Novog Kneževca, OFK „Vrbas“ će ugostiti FK „Panonija IM Topola“, „Sutjeska“ „Vinogradar“ iz Hajdukova, a „Iskra“ će putovati u Horgoš gde će se sastati sa istoimnim klubom.

Tabela PFL Subotica

U okviru 16. kola Međumesne fudbalske lige Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran, učešće su uzeli FK „Budućnost“ iz Savinog Sela i „Obilić“ iz Zmajeva.

Savinoselci su ovog puta bili bolji od Zmajevčana i savladali gostujući tim rezultatom 4:3, što ih je dovelo na treću poziciju na tabeli. „Obilić“ je sa dva boda manje pao za jedno mesto i trenutno je četvrti.

U 17. kolu „Budućnost“ gostuje kod „Mladosti“ iz Radičevića, dok će „Obilić“ biti domaćin FK „Tomislavci“.

MFL Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran

M.V.