Fudbalski vikend u opštini Vrbas: Savinoselci jači od Zmajevčana, bodovi za OFK “Vrbas”

177

KUCURA / VRBAS / BAČKO DOBRO POLJE / SAVINO SELO / ZMAJEVO - Tri fudbalska kluba iz opštine Vrbas igrala su za vikend 24. kolo Područne fudbalske lige Subotica.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

“Iskra” iz Kucure bila je domaćin “Njegošu” iz Lovćenca. Kucurani su kod kuće izgubili rezultatom 0:1, ali se to nije odrazilo na stanje na tabeli, gde su uspeli da zadrže treću poziciju.

OFK “Vrbas” uspeo je da izvuče tri boda u Senti, savladavši istoimeni klub rezultatom 2:1. Vrbašani se trenutno nalaze na četvrtom mestu, ali imaju isti broj bodova kao trećeplasirana “Iskra”.

FK “Sutjeska” iz Bačkog Dobrog Polja gostovao je u subotu u Panoniji gde su se sastali sa FK “Panonija IM Topola”. Posle vođstva protivnika u prvom poluvremenu, Bačkopoljci su igru okrenuli u svoju korist i postigli tri pogotka, pritom uskrativši Panoncima bilo kakvu šansu da postinu gol. Utakmica je završena rezultatom 3:1 za “Sutjesku”.

U sledećem kolu “Proleter” iz Ravnog Sela dočekuje “Obilić” iz Novog Kneževca, OFK “Vrbas” će ugostiti FK “Panonija IM Topola”, “Sutjeska” “Vinogradar” iz Hajdukova, a “Iskra” će putovati u Horgoš gde će se sastati sa istoimnim klubom.

Tabela PFL Subotica

U okviru 16. kola Međumesne fudbalske lige Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran, učešće su uzeli FK “Budućnost” iz Savinog Sela i “Obilić” iz Zmajeva.

Savinoselci su ovog puta bili bolji od Zmajevčana i savladali gostujući tim rezultatom 4:3, što ih je dovelo na treću poziciju na tabeli. “Obilić” je sa dva boda manje pao za jedno mesto i trenutno je četvrti.

U 17. kolu “Budućnost” gostuje kod “Mladosti” iz Radičevića, dok će “Obilić” biti domaćin FK “Tomislavci”.

MFL Bačka Topola – Mali Iđoš – Vrbas – Bečej – Srbobran

M.V.