in ,

Podnete krivične prijave u dva odvojena slučaja zbog nedozvoljenog držanja oružja

SOMBOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru podneli su krivične prijave u redovnom postupku, u dva odvojena slučaja, zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Kako stoji u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela prigušivač za pušku, vojnu optiku za snajper pušku, tri optike za oružje, sedam komada puščane municije za malokalibarsku pušku i službenu palicu.

U saopštenju dalje stoji da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli još jednu krivičnu prijavu u redovnom postupku i to protiv šeszdesetšestogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenog pronašla i oduzela tri puške i 31 komad municije različitog kalibra.

Kako ocenjuješ ovo?

0 points
Upvote Downvote

Komentari

Leave a Reply
  1. Група се бори За либерализацију закона о оружју и муницији!
    Да поседовање и ношење оружја буде право не привилегија!
    Да имамо загарантовано право да можемо да бранимо себе!

    Facebook: ИЗБОРИМО СЕ ЗА ПРАВО ДА НОСИМО ОРУЖЈЕ

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Komentari

0 komentari

Karatisti “Mladosti” odlični u Jagodini, Ani Žjak zlato u apsolutnoj kategoriji

Policija rasvetlila slučaj skrnavljenja grobova u Ratkovu