Plesni studio „Mon Mirage“ iz Subotice u Vrbasu za Dan pobede

218

VRBAS - Povodom Dana pobede nad fašizmom, u sredu 9. maja, s početkom u 19:00 časova, u sali bioskopa "Jugoslavija", Opština Vrbas i Udruženje srpsko-ruskog prijateljstva „Rod“ iz Vrbasa upriličiće koncert Plesnog studija „Mon Mirage“ iz Subotice.

"Mon Mirage" dolazi u Vrbas

Koncert je prevashodno namenjen deci i mladima, a svakako će biti zanimljiv i njihovim roditeljima, bakama i dekama, jer će se nizom koreografija predstaviti rad jednog od najnagrađivanijih studija modernog plesa u našoj zemlji.

„Želeli smo da ovog puta temom Dana pobede animiramo naše najmlađe sugrađane i podarimo im ovakav koncert i to smo učinili u saradnji sa lokalnom samoupravom i osnovnim školama. Naša zamisao je da od septembra ovaj studio počne sa radom i u Vrbasu, u sklopu sekcije Udruženja „Rod“, a ciljna grupa polaznika su deca od šest do 12 godina, koja bi kroz ples ujedno učila i osnove ruskog jezika i kulture“, naveo je Radoljub Uskoković, predsednik Udruženja „Rod“ i dodao da će koncert biti neka vrsta prezentacije rada subotičkog studija „Mon Mirage“ za svu zainteresovanu decu.

Ulaz na koncert je slobodan, a Udruženje „Rod“ pozvalo je sve zainteresovane da prisustvuju bajci i čaroliji koju neguje Plesni studio „Mon Mirage“.