Sivački Panteri upisali nove bodove na utakmici protiv Banatskog Karlovca

41

SIVAC - Rukometni klub "Sivac 69" odigrao je u subotu utakmicu 19. kola Prve lige Sever protiv ekipe iz Banatskog Karlovca.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Sivčani su savladali gostujući tim rezultatom 38:29, ušavši u igru prilično opušteno, zbog čega je rezultat na poluvremenu bio neizvestan. Rukometaši „Banatskog Karlovca“ su gotovo celo prvo poluvreme pratili domaći tim u stopu, da bi na kraju na pauzu otišli sa dva gola manje. Prvi deo utakmice završen je rezultatom 16:14 za Rukometni klub „Sivac 69“.

Sivački „Panteri“ su se u drugom delu igre trgli i u samom startu, za malo više od minut igre, napravili seriju od tri gola, posle čega su bili u prednosti sa pet poena razlike. Usledio je napad za napadom i domaća ekipa je na kraju stigla do konačnih devet poena prednosti.

Strelci za Rukometni klub „Sivac 69“ bili su Čabai (19), Beslać (5), Živković (4), Vemić (3), Italo (2), i Kopanja, Ljuboja, Vučinić, Sliva i Ćujić koji su postigli po jedan gol.

Sivčani se posle ove utakmice nalaze na prvom mestu na tabeli, sa utakmicom više od RK „Lavovi“ sa kojim se bore za prvo mesto.

Naše Mesto