Zaposlite se u okviru projekta podrške zapošljavanja NSZ

63

SRBIJA - Nacionalna služba za zapošljavanje podseća da su raspisani javni pozivi namenjeni teže zapošljivim licima sa evidencije NSZ, u okviru projekta “Podrška programu zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ)” – IPA 2013.

Foto: N. J. / decembar 2017. godine

Javni poziv za učešće u finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca u 2018. godini – IPA 2013, koji je otvoren do 11. septembra 2018. godine možete pronaći – OVDE.

Ciljne grupe: mladi do 30 godina, dugoročno nezaposleni, viškovi, stariji od 50 godina, nezaposleni sa niskim/bez kvalifikacija, radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći, Romi i ostala teže zapošljiva lica u skladu sa NAPZ-om.

Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2018. godini – IPA 2013, koji je otvoren do 11. juna 2018.godine možete da preuzmete – OVDE.

Ciljne grupe: viškovi zaposlenih i dugoročno nezaposleni.

Javni poziv nezaposlenima za dodelu subvencije za samozapošljavanje u 2018. godini – IPA 2013, koji je otvoren do 11. juna 2018. godine možete da preuzmete – OVDE.

Ciljne grupe: mladi do 30 godina i viškovi zaposlenih.

Tekstovi objavljenih javnih poziva sadrže detaljne informacije o datom programu, visini iznosa sredstava, dužini trajanja, uslovima učešća, dokumentaciji koja se prilaže uz zahtev za učešće u programu, o pravima i obavezama korisnika, rokovima za podnošenje zahteva i donošenje odluke i druge informacije.

Potrebni obrasci i prateća dokumentacija nalaze se na linkovima koje smo postavili, a mogu se preuzeti i u najbližoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.